Klaus Uhre

Klaus Uhre

Sustainable Business Manager

Jeg er uddannet Cand.Scient. indenfor Internationale Udviklingsstudier på Roskilde Universitet. Jeg har i flere år arbejdet med internationale handelsregler, handelsaftaler og samarbejde på politisk plan.  Særligt har jeg interesseret mig for regler og aftaler der kunne fremme Afrikas rolle i den globale handel.

Efter et arbejdsophold i Zambia indså jeg imidlertid, at den primære barriere for mere samhandel med Afrika ikke er internationale regler og aftaler, men derimod manglende forbindelser og markedsmuligheder i vores del af verden. I Zambia undersøgte jeg derfor markedsmulighederne for naturprodukter, og jeg opdagede hurtigt at der er utroligt mange spændende produkter, men at lokalbefolkningen har enormt svært ved at afsætte dem. Denne oplevelse var skelsættende for mig, og blev drivkraft i mit ønske om at gøre noget, nemlig bringe de spændende produkter fra Afrika til Danmark og samtidig skabe indtjeningsmuligheder i Afrika.

Min store passion er Afrika, og jeg er fast overbevist om at kontinentet har meget mere at tilbyde os end hvad vi kender til i dag. Det har en unik og vild natur, som er værd at kæmpe for. Og det har mennesker som kan og vil bringe spændende nye produkter til os. Vi mangler mere Afrika i Danmark.