Vi gør Baobab berømt!

Vi gør Baobab berømt!
marts 22, 2015 Kenneth
Baobab, berømt, København

Baobab er én af verdens mest næringsrige superfrugter, som hidtil også har været den mest oversete, men det ønsker vi at ændre på. Lanceringen af Baobab-frugtpulveret er med til at forbedre levevilkårene for verdens fattigste og give børn håb for fremtiden i Afrika. Det giver ingen mening, at save den gren over, man sidder på, så når baobab-træet bliver en god forretning, så beskyttes træerne sammen med den skovsavanne, hvor træet har levet i titusinder af år.

København! Here we come!

Hos Mzungu ønsker vi, at sprede budskabet i Danmark om det økologiske og vildthøstede baobab-frugtpulver fra Afrika og de mange gode egenskaber. Vi starter i København og herfra bevæger vi os videre til andre større byer. Vi har primært fokus på lokale is- og juicebarer i københavnsområdet i starten, men Baobab har rigtig mange spændende anvendelsesmuligheder, så vi involverer også caféer, som f.eks. laver gourmet-cheesecakes m.v.

Vi gør baobab berømt, men vi kan ikke gøre det alene. Det kan kun ske med hjælp fra nysgerrige first-movers og ambassadører, som tør lukke Afrika ind. Du kan forandre verden gennem dine indkøb og forandringen starter med dig.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*