Varm Kakao med Baobab

Varm Kakao med Baobab

Blæsten og nattefrosten har stadig fat i Danmark, men hvad er bedre end varm kakao, når de røde kinder skal blive varme igen? Sara Hagedorn fra madbloggen Bananmad har givet den varme kakao et flot eksotisk tvist, så den både består af dadler og Baobab-frugtpulver. Drikken er velegnet til veganere eller til dig, som bare har lyst til at blive varm om kinderne og prøve noget nyt. Dadlernes sødme er en fin makker til Baobab-frugtpulverets lettere syrlige smag. Baobab-frugtpulverets smag kan måske bedst sammenlignes, som en mellemting mellem pære og grapefrugt.

Klar til servering på: 10 minutter.

Antal: 1 kop

Ingredienser: 1 dl sojamælk/anden plantemælk, ½ dl færdigbrygget kaffe (erstat med vand, hvis du ikke kan lide kaffe), ½ dl vand, 2 friske dadler, 1 tsk. Baobab-frugtpulver, 2 tsk. kakaopulver og et nip salt.

Sådan gør du:

  • Blend alle ingredienser med en stavblender og hæld i en kop.
  • Varmes i mikroovnen 2*30 sekunder. Rør mellem intervallerne. Hvis du ikke har en mikroovn kan en almindelig kasserolle naturligvis bruges!

 Læs hele opskriften på madbloggen Bananmad, hvor Sara skriver om kærlighed til lækker vegansk mad.

kakao, baobab, vinter, drik, varm
FacebookTwitterGoogle+

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>