Trøfler med Appelsin og Baobab

Trøfler med Appelsin og Baobab
december 18, 2014 Kenneth

Der er tilsyneladende ingen grænser for hvad Baobab kan bruges til. Julie, med madbloggen Julie Bruun, har endnu en gang hjulpet os med ny og kreativ inspiration! I denne søde juletid kommer denne skønne opskrift på dadel-chokolade trøfler med Baobab Frugtpulver. De er ligetil at lave og så giver de et friskt pust til mange af de lidt tungere julegodter.

Klar til servering på: 1 time (med hurtig nedkøling).

Antal: 10 stk.

Ingredienser: 1. spsk. sødemiddel (f.eks. fra ISIS), 3 spsk. hasselmel eller mandelmel, 50 g mandler, 175 g dadler, 1/2 spsk. proteinpulver, 1/2 tsk. salt, skal fra 1 appelsin og saft fra 1/4 appelsin og tsk. Baobab Frugtpulver.

Sådan gør du:

  • Kom alle ingredienserne i en blender eller en minihakker. Kør godt rundt ind til du får en ensartet masse.
  • Form herefter mindre kugler heraf og læg dem på et stykke bagepapir og stil dem på køl (eller frys, hvis det skal gå hurtigt)
  • Smelt evt. lidt mørk chokolade over vandbad og vend dem helt eller delvist her i.
  • Vend kuglerne i frysetørret hindbær eller kokosmel. Julie har opfindsomt brugt knuste riskiks i stedet for kokos:o).

Læs hele opskriften på madbloggen Julie Bruun!

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*