Panna Cotta med Kokos og Baobab

Panna Cotta med Kokos og Baobab

Prøv denne opfindsomme panna cotta med smagsgiveren baobab. Opskriften er udviklet af Anne, som skriver om mad og naturoplevelser på bloggen Anne Naturglad. Italien møder Afrika i denne fusion af en opskrift af den velkendte traditionelle fløderand/budding. Panna Cotta’en med kokosmælkens fede smag er et godt makkerpar til den citrusagtige syrlige smag fra baobab.

Klar til servering på: 3,5 time (med nedkøling)

Antal portioner: 2 portioner

Ingredienser:

Panna Cotta – 1 blad husblas, 35 g sukker, 1 dl kokosmælk, ¾ dl piskefløde og 1 spsk. Baobab Frugt Pulver.

Mangotopping – ½ mango og et drys kokosmel til pynt.

Sådan gør du:

  • Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter.
  • Kom sukker i en gryde sammen med kokosmælk og piskefløde. Bring mælkeblandingen i kog under omrøringen, tilsæt Baobab Frugt Pulver og pisk det igennem, så der ikke er klumper.
  • Tag gryden af varmen. Vrid væden ud af husblassen og pisk husblassen ud i den varme væske.
  • Hæld cremen i portionsglas og lad den stå i køleskabet i tre timer. Pynt med mangoen, som skæres i tern og drysses over panna cotta’en sammen med lidt kokosmel.

Læs hele opskriften på Anne Naturglad og få ny inspiration til alt fra natur over bøger til mad.

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>