Mød virksomheden Social Foodies i København, som fremstiller deres populære müslibar med økologisk Miombo Skovhonning.
Kan man spise Baobab?
Amager Bladet skriver om vores is-iværksætteri på Amager, hvor Vild Glad m.fl., har forelsket sig i sommerens nye smagfulde Baobab-is fra Afrika.
Passion for ølbrygning
Bryggeriet Apollo åbnede i 1990 og har været en forløber for 1990’ernes ølrevolution i Danmark, som bød på fremkomsten af hundredvis af nye og spændende mikrobryggerier. Nu har bryggeriet været…
Baobab med superkræfter
Madspotteren Anne-Sophie Lahme skriver i Femina om nye frugter, herunder vores nye superfrugt Baobab, som kan benyttes i din smoothie eller morgengrød.
Radiosnak om Afrika og is med superfrugt
Mzungu har deltaget i radioprogrammet Datolinjen på Radio24syv, hvor emnerne var Afrika og en ny is med den afrikanske superfrugt, Baobab. Hør nærmere…
Myter og Legender
Baobab-træet har i menneskegenererationer været mødested i de afrikanske landsbysamfund. Der er under træet med de særegne egenskaber og udseende blevet diskuteret samfundsanliggender, delt nyheder fra nær og fjern og…
Baobab har en lang række anvendelsesmuligheder og særlige egenskaber indenfor fødevarefremstilling eller som en ny og smagfuld ingrediens hjemme i dit køkken.
Mzungu har fokus på bæredygtig handel med anderledes og smagfulde frugter, bær og honning fra de afrikanske skove til gavn for skov og subsistensbønder.