Mmm baobab cheesecake

Mmm baobab cheesecake
oktober 31, 2014 Kenneth

Hvorfor ikke gøre det anderledes og servere en Baobab cheesecake for dine gæster eller kunder? Det vil i hvert fald være et overraskende valg, men også et yderst smagfuldt et af slagsen. Et møde, som de fleste sikkert fortæller videre til andre. Vores eksempel på en Baobab Cheesecake er et hvor vi næsten udelukkende har benyttet baobab for at demonstrere styrken i smagen. Den er frisk og syrlig og fungerer perfekt sammen med lime juicens bitterhed.

Klar til servering på: 3 timer (det bedste resultat opnås, hvis den får lov at stå natten over)

Antal portioner: 8 stk.

Ingredienser:

Bund – 100 gram smør, 200 gram smørkiks

Fyld – 50 g Baobab Frugt Pulver, 400 g kondenseret mælk, 30 ml. lemon juice, 250 g cremeost naturel og 250 ml piskefløde.

Sådan gør du:

  • For at lave bunden, knus smørkiksene fint i smeltet smør i en gryde. Bland det fint sammen og pres det ned i en tærteform (20 – 23 cm i diameter). Lad det afkøle i køleskab. Du opnår en bedre og mere fast bund, hvis bunden får lov at stå over natten, men det er ikke et must.
  • Mix i en skål Baobab Frugt Pulveret med kondenseret mælk, lemon juice og cremeosten.
  • Pisk fløden til skum og bland det sammen med det andet.
  • Hæld fyldet over bunden og sæt den i køleskab til fyldet er helt stift.

Server og overrask dine gæster eller kunder!

Cheesecake, baobab

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*