Intens Fuldkornsgrød med Baobab

Intens Fuldkornsgrød med Baobab
december 16, 2014 Kenneth

Har du lidt svært ved at få energi om morgenen og savner du en intens varm oplevelse af godhed, som går lige i dine knogler, så prøv dig med denne opskrift på fuldkorngrød. Eva fra Evas Køkken har endnu en gang bidraget med sit trylleri i køkkenet og frembragt denne sindrige opskrift. Vi synes, at Baobab tilfører grøden en særlig smag med noter af karamel og citrusfrugt. Du behøver ikke nødvendigvis at nyde grøden om morgenen. Du kan også bare nyde den, når du har lyst til noget, der smager intenst godt!

Klar til servering på: 15 minutter

Antal portioner: 1

Ingredienser:

Grød1 dl. rugflager, 1 dl. havregryn, 4 dl. vand, 2 tørrede dadler klippet i små stykker, 1 tsk. Baobab Frugtpulver og evt. 2 spsk. tørret brændenælde og lidt salt.

Topping – ½ æble, 10 g hakket mørk chokolade (70-80%), 10 g. hakkede mandler, 2 spsk. kokosmel og 1 tsk. flydende honning.

Sådan gør du:

  • Rugflager gryn blandes med vand, dadler og evt. brændenælde.
  • Opvarm langsomt og det det simsimre i ca. 8 minutter.
  • Smag til med salg og hæld grøden i en dyb tallerken.
  • Baobab Frugtpulveret røres i grøden.
  • Afslut med at toppe op med æble, chokolade, mandler, kokos og honning.

Læs hele opskriften på madbloggen Evas Køkken og bliv beriget med ny inspiration.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*