Gyldne himmerigs-mundfulde med paranødder og baobab

Gyldne himmerigs-mundfulde med paranødder og baobab

Foto: Sara B. Hansen

Madbloggeren Sara fra Saras Madunivers har hjulpet os med denne lækre opskrift, hvor kombinationen af dadlernes sødmefulde frugtsmag går godt i spænd med det friske og syrlige Baobab Frugt Pulver. Det er en rigtig godbid eller himmerigsmundfuld, som Sara kalder dem.

Klar til servering på: 45 minutter

Antal portioner: ca. 20 stk.

Ingredienser:

Konfektmassen – 2 dl. paranødder, 15 friske dadler (stenen fjernes), 150 g. tørrede kerner, 50 g. kokosflager, 2 spsk. babobabpulver, 1 tsk. Vaniljekorn, 3 spsk. kakao og 1 dl. appelsinsaft.

Pecankrokant – 150 g. hvid sukker og 80 g. pecannødder ( eller andre nødder).

Sådan gør du:

  • Smelt sukker på en pande til det er en gylden karamel. Kom pecannødder i og rør dem rundt i karamelmassen. Hæld straks ud på bagepapir og lad køle.
  • Hak pecannødderne i en blender så de er tilpas, ikke for grove, men heller ikke rent pulver.
  • Kom alle ingredienser til konfektmassen i en foodprocessor og kør massen til den er jævn og sammenhængende.
  • Tril kugler af massen, fugt evt. hænderne let undervejs. Rul dem i den gyldne pecankrokant eller kokosmel/ hakkede nødder.

Opbevares på køl i en beholder og smager bedst kolde.

Læs hele opskriften på Saras Madunivers og blev samtidig inspireret af Saras andre spændende kreationer.

FacebookTwitterGoogle+

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>