Baobab Rice Krispies

Baobab Rice Krispies

Et nyt spændende år med ny inspiration! Madbloggeren Stine Lavigne har på sin blog Foodyear udviklet en sprød og lækker bar m. Rice Krispies vendt i akaciehonning og baobab. Den kan spises som en energifyldt snack efter træning eller bruges i børnenes madpakker. Baren har et naturligt højt indhold af antioxidanter, knoglestyrkende Calcium og Vitamin C for immunforsvaret, som bl.a. stammer fra Baobab-frugtpulveret. Baobab Rice Krispies er meget nemme og hurtige at lave og smager herligt! Stine beskriver smagen som mild sødmefyldt og alligevel med et skarpt touch.

Klar til servering på: 45 minutter (med nedkøling).

Antal: ca. 20 stk.

Ingredienser: 7,5 dl rice krispies, 1,25 dl revet kokos (usødet), 60 ml, kakaonibs, 60 ml akaciehonning, 60 ml rørsukker, 1 spsk. kokosolie, 1 spsk. Baobab-frugtpulver og et nip vaniljeekstrakt.

Sådan gør du:

  • Beklæd en bradepande med bagepapir.
  • Mix rice krispies, revet kokos og kakaonibs i en skål.
  • I en gryde tilsættes honning, rørsukker og kokosolie. Bringes langsomt til kogning og lad det simre indtil alt sukkeret er smeltet.
  • Rør Baobab-frugtpluveret sammen med vaniljen.
  • Rør det hele godt sammen i gryden.
  • Hæld massen ud i bradepanden og pres det sammen med en grydeske eller du kan benytte ekstra bagepapir til formålet, da massen godt kan være klæbrig. Massen skal være fast og tæt, når du er færdig.
  • Nedkøl i køleskab i ca. 30 minutter og skær herefter ud i mindre eller større stykker.

Dine Baobab Rice Krispies opbevares ved stuetemperatur.

Læs hele opskriften på madbloggen Foodyear, hvor Stine giver inspiration fra, hvis ikke alle, så de fleste verdenshjørner. Hun har arbejdet som opvasker i Tivoli, været tjener i Paris og boet i en flerårig periode i New York. Herudover har hun arbejdet som kok på profilerede restauranter i San Francisco.

Baobab-krispies
FacebookTwitterGoogle+

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>