Baobab-Kakao Konfektkugler

Baobab-Kakao Konfektkugler
december 23, 2014 Kenneth

Julen byder på alverdens konfekt, så hvorfor ikke konfekt med Baobab Frugtpulver?  Kom i julestemning med disse smæklækre konfektkugler, som er udviklet af Dorte med madbloggen Familiefletninger. Baobab-Kakao Konfektkuglerne er den julegave, som du ikke havde regnet med at få. Så overrask familien med noget nyt i år eller spis dem i en anden god anledning.

Klar til servering på: 2 timer og 30 minutter (med nedkøling).

Antal: 20 – 25 stk.

Ingredienser: 150 g mandler, 3 spsk. kakaonibs, 50 g kakao, 50 g dadler, 4 spsk sirup, 3 spsk Baobab Frugtpulver, 2 tsk cookie spice, ½ dl olivenolie, ½ dl vand og kakao/bronzestøv til pynt.

Sådan gør du:

  • Mandler og kakaonibs hakkes fint i en minihakker.
  • Udsten dadler og bland dem med de hakkede mandler og kakaonibs.
  • Tilsæt nu kakao, sirup, Baobab Frugtpulver og cookie spice og rør det hele sammen med olivenolie og vand.
  • Dejmassen stiller på køl i ca. 2 timer og ruller herefter til kugler, der f.eks. rulles i kakao og drysse med lidt bronzestøv. Alle ingredienserne blendes til en sammenhængende masse. Spæd evt. til med lidt ekstra vand.
  • Massen formes til ca. 40 kugler.
  • Smelt chokoladen over vandbad eller i chokoladesmelter og dyp kuglerne. Anvend evt. en ske.

De færdige trøfler opbevares i en tætsluttende beholder i køleskabet og nydes kolde. Du kan også vælge, at minimere mængder af kakao for derved, at skrue op for den friske Baobab smag.

Læs hele opskriften på Dortes velkomponerede madblog kaldet Familiefletninger og bliv samtidig inspireret til nye retter og sammensætninger samt produkter fra web-shoppen Spice It.

Rigtig glædelig jul!

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*