Alsidig Baobab Marmelade

Alsidig Baobab Marmelade

Lav din egen marmelade med et helt særligt præg. Baobab marmeladen komplimenterer et bredt udvalg af retter: skøn til et ostebord med f.eks. en moden cheddar, i en sandwich/bagel med ost og skinke, mikset med oliven olie for at lave en perfekt dressing til salaten eller grillet med tomater og parmesan ost.

Klar til servering på: 2 timer (med nedkøling i køleskab)

Antal portioner: 250 ml

Ingredienser: ½ kop Baobab Frugt Pulver, 1 kop sukker og 2 kopper vand.

Sådan gør du:

  • Bland sukker og Baobab Frugt Pulver i en mellemstor gryde. Tilsæt lidt vand ad gangen indtil alt vandet er tilsat.
  • Bring blandingen i kog under omrøring. Når blandingen er i kog reduceres temperaturen, så det får lov at simre. Det skal ske under omrøring i ca. 20 minutter eller indtil blandingen sætter sig. Hvis du er usikker på om marmeladen har sat sig, så tag en teskefuld af blandingen og lad afkøle. Marmeladen skal føles tyk, men hvis det ikke er tilfældet, så skal den simre i længere tid.
  • Lad Baobab Marmeladen afkøle i gryden inden den hældes på steriliseret glas.

Mens blandingen koger, så benyt en ske til at fjerne det hvide skum, der udvikler sig på overfladen. Til at sterilisere glassene, så kog dem i vand i ca. 10 minutter. Lad dem herefter tørre med bunden i vejret.

FacebookTwitterGoogle+

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>